Αληθινή Θεραπεία για την Τριχόπτωση

Ενισχύστε τον οργανισμό σας
με αυτό που χρειάζεται για σίγουρα και άμεσα αποτελέσματα

ολοκληρωμένη θεραπεία μαλλιών pilfood

Η απώλεια μαλλιών μπορεί να ξεκινήσει σταδιακά αλλά μπορεί να συμβεί και απότομα. Η εξειδικευμένη σειρά προϊόντων της pilfood σας προσφέρει πραγματικά αποτελεσματικές και ασφαλείς λύσεις ώστε όχι μόνο να προλάβετε ή να σταματήσετε την τριχόπτωση, αλλά και για να φροντίζετε και να διατηρείτε τα μαλλιά σας υγιή και δυνατά.

pilfood σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης

1. Σαμπουάν PilFood

Η σίγουρη λύση για καθημερινή χρήση σε κάθε τύπο μαλλιών.

Καταπολεμά την τριχόπτωση, έχει αντιπιτυριδική δράση και σταματά την απολέπιση του τριχωτού της κεφαλής. Οι αναζωογονητικές του βιταμίνες (Ε/C/B3/B5/B6) και η πρωτεΐνη σόγιας βελτιώνει την ποιότητα των τριχών και επαναφέρει την απαλότητα και ευκαμψία των μαλλιών. Ιδιαίτερα αποτελεσματικό απέναντι στα αδύναμα και ταλαιπωρημένα μαλλιά.

2. Δισκία PilFood

Αντιμετωπίζει το πρόβλημα στη ρίζα του.

Τα επιστημονικά ελεγμένα και ειδικά σχεδιασμένα δισκία pilfood περιέχουν τις βιταμίνες, τα μέταλλα και τα αμινοξέα που είναι τα απαραίτητα για τη σύνθεση του βασικού δομικού στοιχείου της τρίχας – την κερατίνη. Έτσι, προσφέρουν στην τρίχα την αντοχή και τη δύναμη που χρειάζεται για να μπορεί να αναπτυχθεί, ενώ ταυτόχρονα απορροφώνται πλήρως από τον οργανισμό. 

pilfood κάψουλες κατά της τριχόπτωσης και αραίωσης των μαλλιών
Pilfood direct αμπούλες για τα μαλλιά

3. Αμπούλες

Πραγματική τόνωση και αναζωογόνηση.

Απευθείας δράση στο τριχωτό της κεφαλής. Η αποκλειστική τους σύνθεση με το συστατικό Pro-Anagex® μειώνει δραστικά την τριχόπτωση, προσφέροντας στα μαλλιά νέα ζωντάνια. Αποκαθιστά τη δύναμη, τη λάμψη και τον όγκο τους ενώ έχει υπέροχο διακριτικό άρωμα. Ενδείκνυται τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες με προβλήματα τριχόπτωσης.

Βρες το PilFood σε ένα φαρμακείο δίπλα σου